Månedsbrev Lyngtua

Her kan dere lese litt om hva vi er opptatt av på avdelingen i løpet av året. Siden vil bli oppdatert en gang i måneden med nyheter, barnas interesser og ulike aktiviteter.

Februar

Den fine gjengen på Lyngtua som leker mye med biler, dyr, togbane, dukker, som klatrer, hopper og springer har hatt gode dager i februar. Vi har tegnet og malt mye. Vi har hatt det gøy i snøen/frosten men det var også herlig da snøen forsvarnt og sanden i sandkassen ble løs igjen og vannet samlet seg i pytter. Rammeplanen sier: Barna skal få naturopplevelser og bli kjent med naturens mangfold.

Det var stas med Karneval! Vi fikk sjokolade, danset og sang!

Gode rutiner, mat og hvile er også viktig del av hverdagen. Vi har matet fuglene utenfor vinduet og fulgt med på dem. Vi deler oss i smågrupper deler av dagen, der de eldste stadig går på turer i nærmiljøet. Da ser vi ofte fugler, biler og ting i naturen som vi observerer, utforsker og snakker om.